lauantai 3. huhtikuuta 2010

Tämä päivä kului jokseenkin horteessa, koska valvoin pikkutunneille tallentaen jälleen kerran melodioita kännykkään. Suuri oivallukseni oli tarinan jatkaminen, ja vielä suurempi sen päättäminen. 

Aloin suunnitella musiikkia teemalle Kosto. Kappale alkaa oboella (se sen nimi taisi olla), ja siinä on Nile-tyyppiset sotarummut, mahdollisesti kitara. "Kosto" on sinänsä ehkä huono nimitys, koska pikemminkin kyse on vääryyden oikaisusta. Kappale on tietysti Prinssille, mutta en ole varma, käytänkö lyriikoita. Tuntuisi oudolta alkaa laverrella kautta rantain päivänselvästä asiasta. 

Aloin miettiä tapahtumien kulkua. "Tanssiaiset", jossa nuoret kohtaavat toisensa ja ihastuvat. Prinssi laulaa ihastuksestaan, ja Neito kuulee sen. Se sopivat kohtaamisesta puistossa, ja siitä kertovan balladin olen jo aloittanut. "Ihastuminen"-teemasta on myös melodia kehitteillä. 

"Haamu" tarvitsee musiikin. Ei mitään ideaa vielä, paitsi Äidin laulu. Jotakin kreikkalaisen teatterin tapaista. Vielä kun tietäisin, mitä se sitten on... :)

Soittoharjoitusta tänään puolisentoista tuntia. Opin seiskasoinnut, ja oivalsin, mitä maj-seiskat tarkoittavat ja miten ne tehdään. Suuria voittoja. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti